v 47

Sitter här och tänker tillbaka på helgen som gått. Så mycket roligt jag hunnit med. I fredags var nog ändå bäst, då var jag och min vän E på Håkan Hellström i Skandinavium. Den upplevelsen var MAGISK. Sedan flöt helgen på med lunchbjudning i lördags och adventsfika igår.

Nu är det måndag igen, jag börjar undra vart det här året tagit vägen??? Det bara rusar fram.

Precis som förra veckan har jag haft en bra träningsvecka. Dock har det inte blivit någon långrunda men så är det ibland. Det blir inte alltid som planerat. Det är inte så mycket att hänga upp sig på. Jag har genomfört alla träningspass som var inplanerat.

Tänkte visa de 4 mest gillade bilderna från instagam från v 47.

img_20161128_093610

Jaha, hur tänker jag med träning denna vecka då?

Idag blir det vila, imorgon ska jag intervallträna plus träffa min löpcoach. På onsdag ska jag köra yoga för att stretcha ut de muskler som fått kämpa på mitt förmodade styrkepass med Samantha. Torsdag=löpning, fredag blir det vila och till helgen blir det styrka och långrunda. Det var en utförlig beskrivning.

Ha en fin vecka och hoppa du får tid till den träning du vill.

Vi hörs imorgon igen.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s