Forever

Hej!

Det är lite bättre med mig idag, känner mig bra till 85%. 2 dagar fick räcka!

Måste ju berätta om en spakväll jag var på i måndags.

Det anordnades på salongen där jag gör mina naglar. Först fick vi göra ansiktsrengöring med allt som hör därtill och sen fotvård. Vi använde oss av produkter från Forever då min nagelteknolog även är återförsäljare av de produkterna.

Vi fick testa några drycker också och för mig föll valet på två drycker. Den ena (som är på bilden) är en ren aloe vera dryck som jag dricker varje morgon. Det andra jag köpte var ett kosttillskott att ta efter träning.

img_20161202_171103

Det ska bli intressant och se vad dessa produkter gör för mig.

Har du någon erfarenhet från Forevers produkter? Dela gärna med dig.

/ Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s