Tävlingshelg

Söndagen är här och 5 dagars vila från träningen är över. Nu blir det 100% fokus på träningen och mat (med vissa undantag vid jul förstås).

Jag har en ny utmaning på gång.

Den senaste tiden har jag kollat efter halvmarathonlopp utomlands men insett att det kanske inte är så lätt med en sådan resa med 2 små barn. Men så fick jag ett mailutskick från löparklubben jag är med i angående en tävlingshelg till Kiel.

Efter övervägande med mannen kunde jag anmäla mig. Så den 24/2 åker jag med SOK Knallens och springer en halvmara utanför Sveriges gränser.

img_20161203_165403

En otroligt spännande utmaning eftersom jag inte känner någon på denna resa men kommer ändå åka med likasinnade så det blir nog toppen. Efter loppet den 25/2 kommer jsg njuta på hotellets spa och sen åker vi hemåt den 26/2.

En helg utan min familj, men också en helg där jag får ägna mig åt sådant jag älskar utan dåligt samvete.

Nu förstår du mitt fokus.

/ Karro

2 reaktioner till “Tävlingshelg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s