Nackspärr

Jag och januari har inte börjat på rätt sida om varann. I början av veckan kände jag mig snuvig och hängig med lite halsont och vågade inte springa. När jag sedan kände mig bättre på tisdagkvällen fick jag nackspärr igår som stoppade mig från årets första lopp.

Gårdagen spenderades med halsduk på, liniment, vetekudde och massage på kvällen. Tack och lov har det känts bättre idag.

Så imorgon, då smäller det! Årets första runda är äntligen här. Jag har fått med mig en grannfru ut på en tur i skogen. Vi får se hur lång distanser blir. Det jag vet är att det kommer gå lugnt till och att vi kommer ha väldigt roligt.

img_20170105_133438_369

Imorgon får du höra mer.

/ Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s