2 lopp i fokus under September

September infann sig och det var dags att blicka framåt mot två lopp, kretsloppet och Göteborgs halvmara 8/10.

Min träning med min löpcoach Samantha fortsatte och hon började utsätta mig för mer styrketräning. Jag har insett att det är av stor vikt löparkroppen är stark för att orka springa långt och med rätt teknik för att inte bli trött och skadad.

När det var dags för Kretsloppet trodde jag att det fina vädret skulle vara till fördel men oj vad plågsamt och varmt det var. Jag hade motigt från allra första stund. Jag fick aldrig till någon bra känsla utan slet igenom hela loppet. Jag slog nytt pb på milen, 52:30. Mitt mål var 50 min så jag var lite besviken. När den värsta besvikelsen lagt sig insåg jag att jag presterat bra plus att laget jag ingick i, vindspelet grafiska, vann på damsidan för andra året i rad!

När kretsloppet var över blev det fullt fokus på träningen inför min andra halvmara. Mot slutet av månaden fick jag en löparsvacka som gjorde att jag tvekade över min medverkan. Ställde jag mig på startlinjen 8/10? Det får du snart veta, resan genom året 2016 fortsätter…

img_20160907_173201img_20160917_120147img_20160928_19525220160910_094421

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s