Love it

2 dagar hemma med sjuka barn tar på krafterna, därför var det extra skönt att få ge sig ur i friska luften när mannen kom hem. Dagen till ära var det dags att låta mina nya Salming speed komma ut och känna på asfalten.

20170131_174207

Fokus idag låg på intervaller, 6 x 2 min och 45 s vila. Kände mig snabbt och kunde ha samma tempo genom alla intervaller, jag låg mellan.4:57 och 5:07. Frisk luft i lungorna, hjärnan rensad, kroppen tankad med ny energi och hjärtat fyllt av kärlek.

Det är fascinerande vad löpning gör för en. När man kommit en bit med sin träning och man kommit till insikten att löpning är kul, det är då det blir själsligt och löparglädjen sprider sig genom hela kroppen.

Idag var det såhär för mig. Love it!

/ Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s