Njuta och ha kul!

Gokväll!

Förra veckans träning är jag väldigt nöjd med. Jag hade nog önskat ytterligare 1 styrkepass men körde 1 pass här hemma och det är bättre än noll. Jag har kommit in i rutinen att köra yoga efter nattning av barn på måndagkvällar. Mina löppass kändes bra trots att min långrunda inte kom upp i de distanser jag hade tänkt.

Grunden är lagd, denna vecka handlar om återhämtning, vila, yoga och 1 löppass för att få upp lite fart och finna en bra känsla i kroppen. 5 dagar återstår, sen är det jag och 21 km i Kiel.

Som vanligt börjar en viss typ av nervositet att krypa på. Jag kände den inför halvmaran i Kalmar och den knackade på även inför halvmaran i Göteborg. Det är en känsla av tvivel och en liten känsla av oro. Kanske är det normalt att ifrågasätta sin egen förmåga och undra vad man gett sig in på? Men jag hoppas att denna känsla försvinner snabbt. Jag känner att jag tränat okej och jag har sprungit distansen förut. Jag kan klara det, jag måste bara komma ihåg att njuta och ha kul under loppet.

Hur brukar dina tankar snurra inför ett lopp? Vore kul om du kunde dela med dig.

20170214_113052

/ Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s