Go känsla inför lördag

Barnen är nattade och nu ska jag fixa lite kvällsmat efter min löprunda. Idag har det gått 10 dagar utan godisätande och äntligen börjat sötsuget försvinna. Det känns riktigt bra!

Idag när jag gav mig ut var klockan 17.30 och det var fortfarande ljust. Det gjorde att jag tog en runda upp för backen som jag annars håller mig undan såhär i mörka vintertider. Jag ville köra ett lugnt pass med viss fartökning och känna en go känsla inför lördag.

Mitt pass var precis så! Den långa backen i starten gjorde att jag tog det lugnt i början men sen trummade benen på. Jag använde några vägpinnar att springa lite snabbare mellan för att känna på en bra fart.

Jag vet inte om det var dagsljuset som hjälpte till men jag fick den där goa känslan i kroppen som jag önskade.

img_20170221_190754_138

Nu är det vila i 3 dagar för att sedan ta mig an 21 km!

/ Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s