Nöta teknik

Gokväll!

Sista kvällen hemma med familjen innan det är dags att ge sig iväg. Imorgon drar jag till Kiel med Sok knallen och det ska bli så kul! Vädret inför lördag ser inte superbra ut men jag ska försöka njuta ändå.

Idag träffade jag Samantha för att nöta lite teknik. Det var mycket fokus på armpendlingen och att försöka titta uppåt och framåt. När jag väl fick till armpendling kände jag att löpsteget blev ännu mer effektivt och det är det jag strävar efter.

På lördag när jag springer och när jag blir trött ska jag verkligen försöka tänka på hur armarna rör sig just för att lura hjärnan och fokusera på något annat.

Imorgon blir det en lång bussfärd. Så är det lite tystnad i helgen vet du vad det beror på. Följ mig via @karrospringer på instagram för att inte missa någon uppdatering.

Önska mig lycka till!

/Karro

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s