70 min

Dagen började tidigt idag fastän barnen hade studiedag. 06.00 var det dags att kliva upp. Tråkigt morgonhumör på barnen och en trött mamma är ingen bra kombination. Men efter frukost kände jag att det var bättre att ta tag i dagen än att sitta och gäspa framför tv’n. Jag hann städa hela huset medan barnen roade sig själva med lek och tvtittande. Efter frukost kom mannen hem och då gav jag mig ut på en långrunda.

Idag stod 70 min löpning på schemat med fartökning. 30 min började lugnt, en behaglig uppvärmning där jag snabbt kom in i en bra andning och pulsen kändes stabil. När 30 min  var gjorda var det dags att dra upp tempot, 20 min fartökning med ett snitt på 5:14. Därefter 20 min nedjogg med mycket uppförsbackar.

Screenshot_20170310-121558.png

11,5 km senare var jag hemma och det var dags för lunch. Så trots den tidiga morgonen är jag oerhört nöjd att jag hann med allt innan 12.

Nu på kvällen är mannen iväg på after-work så jag och grabbarna ska ha fredagsmys.

Ha en fin kväll.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s