26 dagar

För 1 månad sedan kunde du läsa om mina bekymmer med sockerråttan Karro.

https://karrospringer.com/2017/02/09/dagsljus-och-sno/

Den söndagen bestämde jag mig, inget godis! Plus stor eftertänksamhet när det gäller chips, bullar och annat sött. Men mitt problem var just godiset och jag gjorde en deal med min man. Om jag klarar mig utan godis till 28/5 får jag en ny klocka (en vardsgsklocka).

Idag har det gått 26 dagar utan godis. Visst det har slunkit ner någon kaka eller bulle under dessa dagar och lite chips men i övrigt har jag inte ätit en enda godisbit. Det är jag så nöjd över att ha klarat. Nu har jag kommit över den kritiska perioden så nu tänker jag inte ens på att jag saknar godis. Men jag är ju inte helt nöjd än eftersom det är en bit kvar till 28/5.

IMG_20170208_211230_897

/ Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s