Känslan

Jag är så glad! Mina tre senaste löppass har känts riktigt bra och efteråt infinner sig en enorm värme och kärlek till löpning. Det är lätt att låta frälst och poetisk ibland, men det kan inte hjälpas. Löpningen för mig är så mycket glädje!

Jag har de senaste passen inte fokuserat på distans utan innehållet i passet. Så som fartökning under några kilometer på långrundan, backträning för att pannbenet ska stärkas och långa intervaller, som idag.

Nu är det mycket snö i Sparsör och jag började mina 8 min uppvärmning i skogen på knappt synliga stigar. Det här vädret är ljuvligt att springa i.

När uppvärmningen var klar var det dags att arbeta. 4 min/3:30 min/3 min/2:30 min/2 min/1;30 min/1 min/30 s med 30 s vila mellan varje. Emellanåt fick jag upp bra fart men det är inte så rättvist för farten med detta underlag. Huvudsaken är att hjärtat får jobba. Efteråt blev det 10 min nerjogg.

20170308_172615.jpg

6 km gick fort idag, att inte stirra sig blind på klockan är nyttigt ibland. Idag hade jag fokus på puls och tidsintervaller. Pipen på klockan talade om för mig vad jag skulle göra. Distans och fart var inte prioriterade. Känslan är fantastiskt!

/ Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s