Stark och bra igen!

Äntligen är kroppen stark och bra igen! Så nu känns loppet på söndag ganska hoppfullt ändå.

Jag hade velat springa idag, men jag sansar mig och vilar en extra dag för att undvika bakslag. Imorgon, då blir det löpskor på och ge sig ut i skogen för att finna en go känsla inför söndagen. Om det är torrt ute blir det invigning av mina nya new balance vazee som min man köpt till mig.

0f4438d637981a474b63dba9318fc98e

Igår gjorde jag citron och ingefärsdryck som jag drack ett glas av till frukosten imorse. Gott och bra för immunförsvaret. Nu ska det dröja länge, länge innan nästa förkylning eller influensa hindrar mig från löpningen.

/ Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s