En ko på grönbete

Känslan efter löpningen idag? MAGISK!

Att ge kroppen en extra dag var jättebra, att få snöra på mig mina salming speed och ge mig ut gjorde att jag kände mig som en ko som släpptes ur på grönbete. Ni förstår ju glädjen?

Började i skogen och en stigning upp, upp sen hittade jag en fin sträcka, nästan ingen synlig stig och så sprang jag bara rätt ut i skogen. Fåglarna kvittrade och träden börjar vakna till liv efter vintern. 1 km uppvärmning blev det i lugnt tempo bland rötter och stenar sedan gav jag mig ut på asfalten för att öka i 1,5 km, snittade 5:06. Därefter in i skogen igen där jag möttes av ett vårtecken.

20170316_162738

Lugn och behaglig runda med lite fart för att ha en bra känsla i kroppen inför söndag.

Magiskt bra känsla!

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s