Halvmarathon

Denna vecka skulle vara veckan jag kom tillbaka, tillbaka ner i löparskorna efter min influensa förra vecka. Jag var taggad och började enligt plan med ett yogapass i måndags. Men sen har jag fått vänta…

Jag gjorde 3dbryn i måndags och då ska man helst undvika högintensiv träning som får en att svettas för då kan färgen försvinna. Detta gäller ca 1 vecka. Det vill jag ju inte riskera! Så jag får gott vänta lite till, men har jag varit utan löpning i 9 dagar så kan jag väl vänta lite…

Imorgon torsdag tänker jag ge mig ut på en promenad, måste få låta hjärnan rensas och benen känna på gruset. Men det blir lugnt och fint, ingen svettfest för Karro. Jag brukar å andra sidan inte svettas så mycket i ansiktet vid träning, men har jag investerat detta i min själv vill jag inte förstöra det.

Jag kollade igenom mina bilder från mina tre halvmarathon jag genomfört. Den första, Kalmar malkars i juli är den enda halvmara jag genomfört med en go känsla hela loppet igenom. Jag minns hur jag njöt varenda steg trots ösregnet.

IMG_20160702_171925

Göteborgs halvmarathon var en pina med motvind från 14 km och in i mål. Där fick jag kriga mig igenom vilket är en bedrift i sig.

20161008_133251

Sen har vi halvmaran i Kiel där jag satsade för fullt för att klara 1:50. Jag mötte den berömda väggen vid 17 km och trodde aldrig jag skulle komma i mål.

20170225_132355

Så 1 halvmara har jag genomfört med en grym känsla. Därför måste jag hitta den känslan igen för att kunna genomföra Göteborgsvarvet utan vånda. Håll tummarna att jag klarar det!

/ Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s