Energi!!!

Löprundan som jag längtat så efter blev äntligen genomförd idag!

Jag skulle ta det lugnt eftersom jag inte sprungit på 2 veckor och var rädd för bakslag plus att jag behövde ta det lugnt på grund av mina nygjorda ögonbryn så jag inte svettades för mycket.

Det var kallt i morse men solens strålar och fåglarnas kvitter värmde gott. Jag startade i skogen just för att få en lugn start. Sen när jag kom ut på asfalten ökade jag lite och den 3:e kilometern körde jag 5×30 s bara för att få lite fart i benen. Det blev en lugn och fin första runda på ca 4 km. Jag hade kunnat köra på längre men hade säkert fått slita mer och eftersom jag springer mycket på känsla var det oerhört viktigt att känslan var 100% underbar.

Hela dagen har jag varit så glad, att äntligen kunna springa igen ger så mycket energi.

20170416_092308

5 veckor återstår till Göteborgsvarvet och nu är det full fokus som gäller!

/ Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s