Startgrupp 11

Idag har vi firat vår stora kille som fyller 5 år. Helt galet så fort tiden går. Helgen kommer innehålla mängder med kalas men trots det hoppas jag på att få till en lite längre runda på söndag morgon. Jag hoppas inte sängen lockar mer…

Idag såg jag att startbeviset inför Göteborgsvarvet kommit på mailen. Det är inte många dagar kvar innan det är dags att ta sig an en av Sveriges största folkfester. Börjar bli smått nervös när jag tänker på detta…

Tack vare att jag sprang ett seedningslopp hamnade jag i startgrupp 11. Tror att det är 25 totalt så jag är jättenöjd med det. Förhoppningsvis har inte all publik försvunnit längs banan när det är dags för mig att starta.

20170416_092333

Nu blir det fredagsmys med min stora födelsedagskille!

/ Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s