18 km löparglädje

Imorse ringde alarmet på klockan 06.00. Jag hade bestämt löpträff med Sara, hennes barn var på min sons kalas igår och då fick jag frågan.

Kände att tiden inte lockade så mycket men att springa långrunda med någon vägde upp. Så när klockan på telefonen ringde var det med hyffsat lätta steg jag tog mig ur sängen.

Strax efter 7 skulle vi mötas vid en stenbro för att sedan springa i lugn takt runt sjön.

Trots att det var kyligt sken solen och det var en magisk upplevelse. Sjön var spegelblank och fåglarna kvittrade. Vi hade ett behagligt tempo och det kändes jättebra. Trots den tidiga starten var allt som bortblåst när man fick den fina utsikten.

Att springa runt Öresjö är stundtals väldigt tufft. Det är mycket backar och en backe som går rätt upp i skogen gör att man får gå en bit. Men idag bekom backarna mig inte så mycket.

18,6 km löparglädje! Jag hade en go känsla hela tiden och det gör mig så glad. Sist jag sprang långrunda var det tungt från ca 15 km upp till 21 km men idag flöt allt på hur bra som helst.

20170423_090831.jpg

Dagen har efter långrundan gått i ett och vi har haft kalas för vår 5 åring. Kan erkänna att det ska bli oerhört gott att slänga sig i soffan med lite vattenmelon strax och kika på mästarnas mästare.

/ Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s