Smågalet väder

Tisdagar = intervaller. Det är sen gammalt.

Vädret har varit lite smågalet idag med snö och regnskurar och däremellan sol. Men det kunde inte stoppa mig.

Dagens intervaller bestod av 6×3 min aktiv löpning med 1 min vila, plus upp och nedjogg. Totalt 6 km runt, runt villaområdet där jag bor. Varannan intervall var bara uppför, ingen brant backe utan en seg och lång sådan. Jag måste nöta sådant för att inte ge upp när det blir jobbigt.

20170425_181342

Lagom trött men ändå fylld med energi ska det bli gott att parkera i soffan när barnen somnat.

/Karro

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s