Sjömarksloppet

Jag är inte alls nöjd över min status just nu, förkyld och trött. Varför? Det var ju inte längesedan jag låg nerbäddad i soffan och tyckte synd om mig själv. Men jag håller tummar och tår att jag snabbt blir bättre.

IMG_20170502_173041_537

På söndag är tanken att jag ska springa ett lopp på hemmaplan, Sjömarksloppet. Det gör jag för jobbets skull så att vi kan prata om loppet innan och efter i radion. Så blir jag bättre så vet du hur min söndag ser ut.

Jag har summerat april månad och är oerhört nöjd med hur den slutade.

Jag fick till 8 löppass och kom upp i en distans på 81,6 km. Med tanke på att två veckor i april uteblev på grund av sjukdom är jag glad att jag ändå kom upp i de distanserna.

Det börjar på allvar närma sig Göteborgsvarvet, var har jag gett mig in på?

IMG_20170430_130007_178

Men nu ligger fokus på att bli frisk så jag kan springa på söndag.

/Karro

En reaktion till “Sjömarksloppet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s