Ge upp nu!

Jag börjar bli så trött på den här förkylningen som vägrar ge sig. Kan du inte bara ge upp?

Det blev inget lopp för mig igår på grund av detta. Istället fick min stora kille ställa upp och springa 400 m i minisjömarksloppet. Det var underbart att se, tänk att min 5 åring skulle springa i mål först av alla barn. Tårarna var inte långt borta.

Det grämer mig att jag inte kunde springa 10 km igår men jag vill verkligen inte äventyra något eftersom Göteborgsvarvet är 13 dagar bort.

Idag har jag gjort stark ingefära och citrondryck som råda bot på förkylningen. Fokus ligger nu på att återfå hälsan så att jag kan ta några löprundor innan det är dags att ställa sig på startlinjen 20 maj,

Stressen kryper på, jag vet att jag kan springa 21km, men jag vill kunna springa en halvmara där det känns bra i kroppen under hela loppet. Jag vill inte ha någon mardrömsrunda som jag haft de två senaste tävlingarna.

IMG_20170504_174428_685

Håll tummarna att det vänder denna vecka!

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s