Aktiv helg

En härlig och aktiv helg är snart till ända.

Igår blev det löpning lite senare än vanligt. Helger brukar ju oftast innebära löpning med start kl 7. Men igår sprang jag själv och eftersom mannen varit ute kvällen innan startade jag 8.30 istället.

Vädret var grått och trist och redan från 2 km kändes det tungt. Jag hade en runda klar för mig och bestämde mig för att ta en paus efter 2 avverkade km, ta en klunk vatten och vila i 30 s för att sedan beta av 2 nya kilometrar. Det gjorde det hela mentalt lättare och jag kunde tillslut knåpa ihop 12 km. Trots tunga steg och motig runda är jag glad att pannbenet kopplades på så jag fick min långrunda.

20171014_092801

På kvällen var vi bjudna på middag hos våra nya grannar.

Idag körde jag och mannen styrka i form av mage och puls. Barnen deltog på sitt lilla vis och jag är glad att de vill delta. Vår stora kille som är 5 1/2 år förstår att man ska träna för att må bra och han är mer än gärna med på en träningsomgång.

Helgen avslutades med 60 min promenad med mina fina grannfruar. En ljuvlig runda i skogen och perfekt höstväder. Mot slutet kom lite regn men då hade vi nästan hunnit hem så det gjorde ingenting.

En bra träningsvecka är snart slut. Veckan som kommer nu innebär lopp på lördag, rya åsar trail run. Jag har inte riktigt bestämt hur jag ska lägga upp träningen men ska nog prova en ny grej=)

Det får du höra mer om imorgon, om jag bestämmer mig för att göra så vill säga😊

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s