Lurade hjärnan

Veckan då mitt första Traillopp ska gå av stapeln är här. På lördag smäller det och jag ser verkligen fram emot detta.

På måndagar är det 10 km löpning som står på schemat. Idag var jag inte speciellt sugen på distansen så jag lurade hjärnan en aning genom att springa intervaller.

Jag började med 2 km uppvärmning sen körde jag 800 m/600 m/400 m/ 200 m med 1 min vila. Sedan joggade jag i 1,3 km för att sedan upprepa intervallerna igen. Lugn jogg i några minuter för att avsluta sista kilometern i 5 min fart. Vips var dessa 10 km avverkade och jag fick till ett grymt kvalitetspass.

20171016_155956

Loppet är på lördagen och denna gång ska jag vila mig i form fram till tävlingsdagen. Så imorgon blir det ett löppass för att sedan få till 3 dagars vila. Då kommer suget efter löpning vara enormt och kroppen får bästa förutsättningarna inför det tuffa trailloppet.

Inför mina andra lopp har jag vila 1 eller 2 dagar så nu ska jag testa en annan uppladdning. Ska bli kul att se hur det funkar för mig.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s