Hjärtat pumpar och benen trummar

Igår blev det vila och fokus på julfirande så därför var det extra skönt att få ta på sig löpdojjorna idag och ge sig ut i friska luften, samt att springa bort en hel del julmat.

Det var regnigt och blåsigt men det var samtidigt väldigt friskt och skönt. Idag hade jag maratonpodden i lurarna. Oftast brukar jag vara utan ljud när jag kör rundor utomhus men ibland är det skönt med något annat att fokusera och lyssna på.

Totalt blev det 8 km i bra tempo. Jag körde 1 km uppvärmning, 2 snabba km, 1 km lugnt och 2 snabba igen och sen 2 lugna. Pulsen fick jobba, hjärtat pumpa och benen trumma. Det var en riktigt skön runda.

20171225_112122

I morgon ska jag köra ett långpass. Vi ska äta middag hos svärföräldrarna så jag tänker starta hemifrån och springa åt det hållet. När ca 2 timmar har gått åker familjen hemifrån och plockar upp mig på vägen så får vi se hur långt jag kommit. Förhoppningsvis lyckas jag få ihop 20 km imorgon.

Ha en fin kväll så hörs vi imorgon.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s