Mål 2018

Tiden går så sjukt fort och snart är januari slut. Jag skummade igenom mina inlägg jag skrivit under denna månad och insåg att jag bara nämt att jag ska sätta upp mål för 2018 men aldrig talat om vad för mål jag har. Så idag när jag ändå vilar från träning (detta på grund av långrundan igår) så passar det ypperligt att jag tar tag i mina mål.

Under 2017 hade jag som mål att springa 100 mil och det lyckades jag med. Jag genomförde 6 lopp och att springa lopp är något jag lärt mig att gilla mer och mer. Det finns en härlig känsla i kroppen när man står på startlinjen och det vill jag känna fler gånger.

Så under 2018 har jag satt ett ännu högre mål när det gäller att springa antal mil, 150 mil är mitt mål och med maratonträningen ska väl inte det vara några problem?

Sedan skulle jag gärna vilja genomföra ett lopp per månad från mars till november. Målet är alltså 9 lopp. Jag har redan börjat planera mina lopp och de jag är anmäld till är varvetmilen i Borås i mars, Göteborgsvarvet i maj och Stockholm maraton i juni.

Självklart kommer jag springa kretsloppet på hemmaplan i sept och sedan hoppas jag på att det blir en uppföljning på rya åsar Trail Run.

Jag har några månader som inte innehåller några lopp, du går gärna ge mig förslag på lopp som du tycker att jag inte får missa. Gärna då i april, juli, augusti och november.

Där har ni min plan för 2018. Mest fokus är såklart på Stockholm maraton men i mars hoppas jag på en snabb mil på hemmaplan.

Nu kör vi!

IMG_20180117_202736_575

/Karro

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s