Börjar tina

Äntligen börjar jag tina upp efter min löprunda tidigare i eftermiddags. Mannen hämtade barnen så innan jag åkte hem från jobbet tog jag en löprunda i stan.

Vädret var raka motsatsen till gårdagen då det var sol och nästan lite vårkänslor i luften. Idag var det allt annat än de känslorna. Det regnade, var ca 2 grader, grått och emellanåt snöblandat regn. Visst, det var kanske lite svårt att motivera sig att sticka ut men jag tänkte att ”hellre nu än ikväll”.

Så jag gav mig av!

Jag började med att springa första delen av kretsloppsrundan och lät kroppen bestämma tempo. Distansen var klar sedan tidigare, 10 km. När jag hade sprungit 5 km vek jag av från kretsloppsbanan och tog en annan sväng. Det började regna mer och mer men det var ändå skönt på sitt sätt. Jag lyssnade på träningspodden och lät benen springa.

Jag skrapade ihop 10 km och hade ett hyffsat bra tempo. Idag var känslan viktigare än farten och trots det hemska vädret var känslan toppen.

20180131_143313

Dock blev jag ordentligt kall på vägen hem. Så när jag kom hem hoppade jag direkt in i en varm dusch för att sedan ta på mig flera lager kläder och raggsockar och som sagt, nu börjar jag tina upp.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s