Mysjogg på hög nivå

Idag startade dagen med härlig löptur med mina löparkompisar.

Från början hade jag tänkt att springa in till mannens jobb då vi behövde hämta hans bil. Distansen hade varit runt 9-11 km men igår kom en fråga från Ida om att träffas och springa en runda tillsammans.

Jag var lite sliten från fredagens intervaller så jag ville inte springa för långt idag. Det visade sig att fler ville ta det lugnt och springa max 15 km, så jag bestämde mig för att hänga på. Det är ju trots allt roligare att springa tillsammans.

7.30 gav jag mig av hemifrån, det var lite ljusare än de tidigare morgonrundorna och temperaturen visade -5. Snön låg vit och det knastrade gott under fötterna.

Jag mötte Ida, Sara och Camilla och tillsammans sprang vi en lugn och fin runda.

20180204_09110820180204_085029

14 km avslutar min löparvecka. Pulsen var låg och kontrollerad och det var mysjogg på hög nivå idag. Vinterlöpning när det är som bäst!

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s