Löjligt nöjd efteråt

Gokväll!

Avslutade ju inlägget igår med att det stod tuffa intervaller på schemat idag.

Istället för träning med Knallen blev det ett pass ur mitt maratonprogram från runners world.

Yasso800

Först blev det 1 km uppvärmning i lugn takt sedan skruvades tempot upp.

6×800 m med 400 m vila.

Yasso800 betyder att man utgår från sitt tidsmål på maraton. Mitt drömmål är 4 timmar vilket betyder att jag skulle springa 800 m på 4 minuter. Här man tidsmål på 3.45 på maraton ska man springa 800 m på 3:45.

Det var slitigt men ändå överkomligt. Inför det här passet kände jag lätt intervallångest just för att 800 m är en riktigt jobbig distans. Men jag köttade på, tog mig igenom alla 6 och var sådär löjligt nöjd efteråt.

Efter intervallerna blev det kort nedvarvning och totalt skrapade jag ihop 8 km denna tisdag.

20180220_112946

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s