Okänd mark

Idag blev det ett härligt distanspass på okänd mark.

Jag tog mig upp till kypesjön för att få till en runda i skogen.

20180221_131340

När jag kom till platsen bestämde jag mig för att köra slingan som var 8,7 km på en vandringsled. Den första kilometern gick på vanliga grusvägen men sen svängde det upp i skogen, in på en smal stig som var omgiven av massa snö. Idag handlade det inte så mycket om fart…

Det var oerhört fint i skogen och stundtals såg jag inte vart jag skulle springa, det resulterade i 2 km vilsespring. Jag tänkte att det var lika bra och vända och ta exakt samma väg tillbaka, men helt plötsligt kom jag på rätt väg igen.

Mycket pulsande, benen fick jobba men så härligt det var. 70 min traillöpning blev det idag och jag är så glad att man kan få njuta av riktig vinterspring här nere.

Screenshot_20180221-151455

Jag kommer definitivt komma tillbaka kypesjön för att ge sträckan en revansch samt träna inför rya åsar Trail Run för denna runda hade några riktigt goa backar.

Med tanke på att det blev ett annorlunda löppass idag kommer det garanterat kännas imorgon.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s