Fredagsgänget

I torsdags var jag på gala med jobbet vilket gjorde att jag kom hem ganska sent. Jag är van vid många timmars sömn men natten till fredagen fick batteriet endast ladda i 6 h. Det gjorde att jag var trött, såklart, och jag tvekade på om jag skulle träna med fredagsgänget.

Träningsväskan var trots allt packad så jag tog med mig den när jag åkte till jobbet. Det var tur för suget efter löpningen växte sig större.

Jag åkte till ryahallen för ett pass där vi skulle springa 16×250 m med 30 s vila, de snabbaste löparna körde 300 m.

Det var oerhört jobbigt och vid den längre vilan efter 8 st ville jag ge upp. Det är då det är så bra att springa med andra och Linda som jag springer med får mig att hänga i och trycka på lite extra. Igår kände jag mig riktigt snabb och hade hyffsat samma tempo under alla intervaller (runt 3:50).

Trots att jag kände för att ge upp efter 8 st kopplade jag på pannbenet som jag inte trodde fanns, men skam den som ger sig!

Jag är så glad att fredagsgänget får mig att prestera så bra som möjligt.

20180223_113332

Igår invigde jag mina nya snabba löparskor, saucony fastwitch 8. Jag har haft föregångaren men de är så utslitna så de behövdes pensioneras. Känslan i de skorna är grym. De är lätta och jag får ett riktigt bra frånskjut och extra plus i kanten för att de är snygga.

20180220_151333

Denna helg ska vi måla sovrummet så jag håller tummarna att jag hittar en liten lucka för en löprunda.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s