Dagens dilemma

På söndag är det dags för varvetmilen här i Borås. Det ska bli roligt att springa 10 km och få trycka på lite. Dock är jag lite fundersam över hur underlaget kommer vara. Just nu säger temperaturen -12 och sol och det är ju ok men det som bekymrar mig är om det är snö på vägarna eller inte, vet inte riktigt vilka skor jag ska välja. Men det känns som att det får bli söndagens problem. Vädret kan man inte styra över och är det barmark kanske jag lämnar mina vinterskor hemma och satsar på ett par snabba. Dagens dilemma….

Idag gav jag mig ut på en kort löprunda. Det var -3 men blåste så fruktansvärt så vinden kändes som -15…brr. Fokus idag var att ha en härlig känsla och god löpteknik. Farten var inte så viktig utan benen fick styra.

IMG_20180315_175410_001

Fylld med härlig energi kom jag hem och jag tar med mig en riktigt god känsla till söndagens lopp. Innan jag hoppade in i duschen blev det 4 coreövningar x 2.

När barnen somnat ska det bli gott att duka upp kvällsmat och en värmande kopp thé.

//Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s