Hjärtat i halsgropen

Gokväll!

Idag blev det en tur i skogen på min favoritrunda.

Det blev dock inte den härliga starten som jag hade önskat…

Ett par hundra meter in skogen hörde jag ett konstigt ljud. Jag tänkte först att det var kossorna som lät med tanke på att det ligger en stor hage precis jämte skogen jag springer i. Men ljudet var ändå olikt en kossa. Jag stannade upp för jag var lite orolig att det var en älg, och en sån vill man inte möta i skogen. Plötsligt prasslade det till och fram hoppar tre rådjur! Förstå vilken fart jag fick! Jag ville inte springa ännu längre in i skogen utan tog samma väg tillbaka till den trygga asfalten med hjärtat i halsgropen.

Tempot gick upp och pulsen var hög. Men jag var ändå fast besluten om att springa min vanliga skogsrunda. Det tog ett tag men tillslut kunde jag njuta av skogens dofter och färger.

20180920_165721

7 km njutarrunda med lite dramatisk inledning.

Imorgon hoppas jag att jag hinner med ett intervallpass med fredagsgänget!

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s