Styrka+provlöpning

Några dagar har gått och bloggen har fått vila. Kroppen däremot har fått lite träning.

I fredags hade jag tänkt köra intervaller med fredagsgänget men då ingen hade möjlighet att komma bytte jag ut löppasset mot crosstrainer och styrka+rörlighetsövningar i gymet. Jag hade ändå planerat en löprunda på lördagen så ett missat pass gjorde mig inte så mycket.

Så kom lördagen och provlöpningen av Rya åsar Trail Run banan.

Förra året var traillöpning något nytt för mig men jag ville ändå springa ett lopp eftersom det hölls på hemmaplan.

Att jag var anmäld till det loppet förra året gjorde att jag deltog på provlöpningen precis som i år. Här kan du läsa om min upplevelse från min första provlöpning i skogen

https://karrospringer.com/2017/10/01/rya-asar/

I lördags var det hyffsat väder förutom några regnskurar. Skillnaden nu var att jag hängde på den snabba gruppen. Jag var dock lite orolig över att det skulle gå för fort men då fanns ju alternativet att springa med den långsamma gruppen.

Första biten gick väldigt bra och nu känner jag mig mer hemma i skogen. När vi kom fram till djävulsbacken var det några få som sprang upp för den 300 m långa backen medan resten av gänget gick.

Upp för hela backen och resten av rundan sprang jag tillsammans med Tess och det var oerhört bra att ha henne vid min sida. Vi pratade, pratade och pratade. Det gjorde att rundan kändes lätt även om den är teknisk och svår på sina ställen.

Totalt blev det 14 km och ett perfekt sista långpass innan Lidingöloppet nästa helg.

20180922_121135

Tack för sällskapet Tess och tack för att ni ordnade en provlöpning Rya Åsar trail run!

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s