En ko på grönbete

Idag var det dags att ta tag i löpningen igen efter helgens 6-timmars lopp.

Jag gav mig ut på lunchen för att passa på att springa i dagsljus.

Jag tog det väldigt lugnt de första minutrarna för att verkligen känna efter hur kroppen kändes men jag kände redan efter ett par minuter att kroppen var fräsch så jag gick över till att låta känslan styra farten.

Man kan ju tro att efter ett sånt lopp där man fullständigt tar ut sig att man aldrig vill springa mer men suget efter löpningen har funnits redan efter 2:a vilodagen så jag har verkligen fått jobba med att låta kroppen vila.

Totalt blev det 30 min härlig lunchlöpning och jag kände mig som en ko på grönbete. Det var en helt fantastisk känsla att äntligen gå springa igen.

20181115_120413

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s