Dagen av gnäll

Gokväll!

Det här varit sisådär med träningen det sista. Det beror på att jag har så himla ont i ett revben som jag slog i på en hinderbana förra veckan. Under helgen som var besvärades jag ordentligt av det här revbenet så jag strök löpningen helt och hållet från schemat.

Nu har det gått flera dagar utan löpning och träning och jag börjar känna mig riktigt frustrerad och ledsen. Träning får mig att må bra och nu kan jag inte göra det jag gillar mest.

Jag har ont när jag nyser, jag har ont när jag skrattar, jag har ont när jag ska resa mig upp ur sängen, jag har ont när jag ligger ner… Jag kan fortsätta och fortsätta men jag tror att du fattar poängen.

Men jag känner att idag är dagen av gnäll, imorgon är en ny dag och då ska jag försöka träna och göra sådant som känns bra.

IMG_20181118_175058_370

Men där har du min status just nu så då kanske du kan förstå att blogginläggen om härliga löparpass uteblivit.

/Karro

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s