Jag söker…

Fortfarande ingen löpning… Men lite träning har det allt blivit. Lite träning är bättre än ingen träning.

Det som motiverar mig när det kommer till löpningen är att sätta upp mål. T.ex det här året har jag satt upp att jag ska springa 150 mil. Det är jag på god väg att klara. Sedan är ett lopp en bra drivkraft de dagar man helst bara vill ligga i soffan med täcket över huvudet.

Att leta och planera för olika lopp är roligt och just nu behöver jag ha något kul att göra när jag inte kan springa. Därför söker jag med ljus och lykta efter ett kul lopp.

Jag har några saker jag känner att jag vill göra 2019. En sak är att springa ett maraton. Jag har klarat distansen och mer därtill men jag vill köra ett rent maratonlopp. Är det Stockholm som gäller har du något annat tips?

Kanske ska jag köra en till 6-timmars, någon mer halvmara… Jag har så många funderingar…

Du får gärna komma med tips på vad du tycker att jag inte får missa.

IMG_20181115_183722_529

/Karro

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s