Snabba tider i mars

Vi har nu kommit in i den tredje månaden på denna årskrönika.

Mars

I början av månaden låg snön fortfarande kvar och jag var nog ensam om att uppskatta snöpulsandet.

8 mars var det internationella kvinnodagen och då fick jag äran att leda ett pass för tjejer. Detta hölls uppe på Fotriktigt och anordnades tillsammans med Kretsloppet. Det var oerhört kul och det gav verkligen mersmak.

Fredagsintervaller hade blivit en tradition. Att springa tillsammans med de som är bättre än mig har fått mig att pressa mig till tider jag knappt vågat drömma om. Jag minns att vi sprang tusingar under ett pass och på flera av de intervallerna var jag under 4 min!!

Den här månaden var det dags att springa varvetmilen för andra gången. Jag hade som mål att springa under 50 min och de snabba passen tillsammans med fredagsgänget visste jag skulle hjälpa mig. Mitt resultat blev 47:10 och jag var så himla glad över det. Alla tuffa pass hade verkligen gett resultat.

Jag var även med på några träning som anordnades av Runacademy. Där fick man träna löpteknik och även springa intervaller tillsammans.

20180304_12560320180308_18194720180318_13564220180331_114031

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s