Njutarrunda

Dagen efter julafton! Det var 100% vila igår och massor av tid spenderades tillsammans med familjen.

Efter att ha varit på juldagsfika hos mamma idag svirade jag om för en tur ute i skogen. Jag har planerat en långrunda imorgon men kände att jag ändå ville ge mig ut för att få andas in den friska och kalla luften.

När jag vill ha en riktig njutarrunda springer jag den orangea slingan som är genom naturreservatet här hemma. Den är helt fantastiskt. Väldigt kuperad, genom hagar och på stigar. Jag har nog inte haft en dålig runda när jag sprungit den! Jag springer den slingan när jag vill njuta, få låta benen trumma på och bara låta hjärtat pumpa och själen få sitt.

20181225_131929

På höjden var det snö och ibland isigt och nere i skogen var det grönt och skönt. Det blev de flesta underlag på dagens runda.

Nu laddar jag som sagt upp inför morgondagens långrunda. Jag ska transsportspringa mot svärföräldrarna och så kommer familjen att plocka upp mig. Vi får se hur långt jag kommer innan de hinner ikapp mig.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s