Maj och flera premiärer

Gokväll!

Dagarna springer iväg och imorgon är det nyårsafton. Det har blivit en del träning under mellandagarna och imorgon väntar årets sista löppass.

Nu ska jag ta dig igenom min årskrönika och vi har kommit till maj.

Maj

Månaden inleddes med löpning och transportlöpning till svärföräldrarna. Det har verkligenen blivit ett framgångsrecept för mig när det gäller att springa långt på egen hand.

Intervaller med fredagsgänget fortsatte och inför varje pass hade man lätt ångest för på de passen pushar jag mig lite mer, jag ger järnet och flyttar gränserna. Det är därför känslan efteråt är sådär härligt magiskt.

Sommarvärmen kom tidigt och i mitten av månaden blev det premiärspring i shorts och linne.

Det var inte bara shorts och linnepremiär utan också premiärdopp i poolen efter ett tufft intervallpass.

Under den här månaden sprang jag mitt andra Göteborgsvarv och det var så galet varmt vid start. Jag hade som plan att ta det hyffsat lugnt med tanke på att Stockholm maraton låg 2 veckor bort. Vid 15 km fick jag slita riktigt hårt och avenyn har aldrig känts så lång. Trots den dåliga känslan blev det ändå ett nytt personbästa, 1:51:14.

En helg var min man borta och då fick jag dubbel hjälp av mina grannar. Emmelie tog hand om barnen medans Anders hängde med som sällskap på en långrunda. Underbara grannar!

20180504_185021IMG_20180505_162311_618IMG_20180519_154814_124IMG_20180527_114617_844

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s