Pepplåtar

Gokväll!

Det här varit minimalt med träning denna vecka för jag känner mig lite halvrisig. Jag har inte ont i halsen, jag har ingen feber men jag är hes och trött. Det kan vara nervositeten inför lördagens lopp som spelar mig ett spratt. Men jag tar det säkra före det osäkra och vilar mig i form.

Det var inte den här uppladdningen jag hade tänkt mig men jag försöker intala mig att den träning jag gjort är bra nog och jag försöker att inte stressa upp mig. Jag bygger upp suget inför att springa och det känns i alla fall bra.

Inför lördagens lopp ska jag försöka få till en bra musiklista. Så har du någon bra pepplåt får du gärna dela med dig här.

IMG_20190317_172026_174

Nu ska barnen nattas och sen blir det fotboll.

/Karro

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s