Håll tummarna

Hejsan!

Jag har under några dagar känt att kroppen inte varit med mig, jag har varit hes och lite småsliten men inte känt mig förkyld, inte haft feber eller halsont. Det har ju såklart stressat mig inför helgen 6 timmars lopp. Är man sjuk är det oerhört dumt att ställa upp på en sån urladdning.

Men det värsta är att jag inte känner mig sjuk, så idag, efter att ha vilat i 4 dagar kände jag att jag var mer eller mindre tvungen att ge mig ut på en kortare löptur för att känna på hur formen kändes.

Jag sprang 4 km, ganska lugnt och det kändes så bra. Jag hade superkoll på pulsen så att inte den skulle skena iväg och det gjorde den aldrig. Under min runda hade jag låg och jämn puls, känslan var riktigt god och jag kände lite hopp. Hopp om att det kanske kan gå på lördag.

20190411_180401

Så nu finns det två alternativ, antingen bryter någonting ut nu, det som jag har känt legat och stört i några dagar eller så vaknar jag upp imorgon och känner mig pigg.

Håll tummarna för mig nu att det blir det sista alternativet.

/Karro

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s