Mitt tempel

Gokväll!

Nu sover barnen och det finns lite utrymme för mig att skriva ner mina tankar om dagen som varit.

Idag har jag genomfört näst sista dagen på min rörelsecoachutbildning inom Walkfeeling.

De senaste månaderna har jag under tre dagar varje månadsslut befunnit mig nere i Mölndal i Walkfeelings rörelsepark. Jag har träffat fantastiska kurskamrater och verkligen lärt mig oerhört mycket om mig själv.

Med enkla metoder har jag fått nycklar som ändrat hela mitt tankesätt när det gäller promenad och rörelse, jag har funnit en avslappning jag inte känt förut. För mig har det här verkligen varit en stor och viktig erfarenhet. En annan effekt jag känner är att jag är mer i min kropp och är ett med den. Min kropp är mitt tempel.

En fundering jag har, eller kanske mer av en frågeställning, hur många tror du går runt och inte är nöjda med den kropp de har?

Jag tror att det är många, och på ett sätt känns det så fel, varför ska man inte vara nöjd med den man är och den kropp man har? Tänk så många år man förhoppningsvis ska spendera tillsammans, så varför inte göra det bästa av det?

IMG_20190419_173531_026

Imorgon är sista dagen på utbildningen, sen ska jag kasta mig in i ett nytt kapitel i livet och skapa en ny Karrohistoria.

/Karro

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s