Massor med vila

Hej!

Hoppas du haft en fin helg. Jag har varit själv med barnen den här helgen så det har inte blivit något löppass. Jag har låtit kroppen vila och jag har fått massvis med kvalitetstid med barnen. Men visst, det hade inte varit fel att ha fått till ett pass ute i skogen.

I fredags gjorde jag min sista dag på min rörelsecoachutbildning på Walkfeeling academy.

Det har varit en helt fantastisk resa och jag har upptäckt oerhört mycket saker om mig själv. Jag har alltid tyckt att jag lyssnat på kroppen tidigare men nu gör jag det på ett ännu bättre sätt.

Jag har fått mitt diplom och det är jag så oerhört stolt över. Nu ska jag sprida Walkfeeling till andra. Är du nyfiken på vad detta så följ mig gärna via Facebook, leta bara upp Karrospringer.

20190426_125619

Om en vecka ska jag springa ett lopp, jag vann nämligen en startplats för ett tag sedan. Det är Icebug Backyard Trail. Tillsammans med en tjej som heter Terese ska jag springa 16 km i skogen. Det ska verkligen bli jättekul!

Har du sprungit det loppet innan och kanske kan ge mig lite små tips?

IMG_20190417_171811_461

Jag är verkligen redo för måndag och massor med träning.

Ha en härlig söndagskväll.

/Karro

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s