Min resa börjar här

Min löparresa startade 19 mars 2015.

Jag har under mina 31 år velat ha löpning som träningsform. Jag har börjat om varje månad men aldrig lyckats komma längre än 5 km. Varje pass har varit en hård kamp mot hjärnan. ”Jag orkar inte mer”, ”jag stannar vid lyktstolpen där framme”, ”jag går lite nu så springer jag sen”. Aldrig har jag lyckats ta mig ur min comfortzone. När jag blev trött började jag gå. Varför pressa sig om det är så jobbigt?

Men i början av mars fick jag syn på en bok via mitt instagramflöde. Boken var skriven av Jessica Almenäs och Lovisa ”Lofsan” Sandströn och hette ”stora löparboken för kvinnor”. Den hade fått jättebra recessioner vilket gjorde att jag slog till direkt.

image

Äntligen hade jag hittat en inspirerande bok som fick mig att komma igång. I boken fanns olika träningsprogram och jag valde nivå 1 på 10 km. Att spring 1 mil på 1 h och 10 min.

Det var ett varierat program med intervaller och långdistans vilket aldrig gjorde mig uttråkad. För varje pass blev jag upprymd över hur kroppen svarade på träning och vips hade det gått två månader, programmet var nästan slut och jag var fast.

Så börjar min resa. Hoppas att du vill vara med på vägen mot nya mål.

/Karro

En reaktion till “Min resa börjar här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s