Magisk känsla

Gokväll!

Hoppas att du haft en bra helg. Jag fick rycka in och jobba igår åt en som var sjuk. Jag är mammaledig annars så jag brukar vara ledig jämnt. Men det var kul att få komma iväg och stå och sälja lite.

Idag gav jag mig ut på en långrunda. Pass 3 V 9, löpning i 100 min i 5:50 min/km tempo. Stundtals var det väldigt halt så det var väldigt jobbigt emellanåt. I det stora hela kändes det väldigt bra och känslan efteråt när jag kom hem och kolla min pulsklocka och insåg att det var personbästa var magisk. Jag sprang inte riktigt 100 minuter utan det blev 90 min, jag tycker det är lite svårt att uppskatta rundor när man har en tid att följa. Mitt nya personbästa ligger på 14,46 km!!! Att följa ett program är otroligt nyttigt för mig då jag fokuserar på uppgiften och inte springer för att springa. Jag kommer så långt från min comfortzone men efteråt känner mig sig oövervinnelig.

Snittet idag låg på 6:16 min/km. Snabbaste hastigheten var 5:13 min/km. Min bästa kilometer var mellan 4-5 km då jag låg på 5:42 min/km.

image

Jag känner mig lite mör benen men det är kanske inte så konstigt.

Efter min löprunda var det snabbt byte och sedan ut igen. Vi skulle grilla korv ute meden grannfamilj. Så jag är väldigt nöjd över all frisk luft jag fått idag.

Nu ska jag slänga mig i soffan med nyaste numret av topphälsa och tanka inspiration.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s