Resan fortsätter

Jag påbörjade min träning för 1 mil den 19/3. Innan dess hade jag haft svårt att ta mig längre än 5 km.

21/5 var mitt sista pass. Milen skulle genomföras på cirka 1h och 10 min. När jag kom hem insåg jag att jag sprungit på 1:01. Den glädje jag kände då var oslagbar. Jag kände mig som världens starkaste!

image

Som du förstår blev jag helt tagen av stora löparboken för kvinnor. Kort efter att jag avslutat mitt första träningsprogram hoppade jag på nästa. 1 mil på 50 min. Jag ville satsa högt för att pressa kroppen. Jag mår bra av utmaningar och man måste våga för att vinna. Man klarar mer än man tror!

I mitten på juli fick jag en förfrågan om att vara med i ett lag under ett lopp som skulle hållas i min hemstad. Jag tvekade först eftersom jag inte ville springa något lopp men eftersom jag skulle ingå i ett lag kändes det så mycket lättare. Sagt och gjort, jag sade ja och den 19/9 skulle jag springa milen och springa mitt första lopp!

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s