Kall morgon

Det var en otroligt kall morgon jag vakande till idag, -12 grader…brrr…

jag hade tänkt ge mig ut på en löprunda efter frukost men sköt på det i hopp om att det skulle bli lite varmare.

Men det hände inte så mycket med temperaturen så efter lunch bestämde jag mig att 11 minus inte skulle stå i vägen för min löprunda!

Det gällde att klä på sig ordentligt. Först körde jag ett lager underställ på över och underkropp. Sedan tog jag på mig ett mellanlager upptill och varma tights. Jag avslutade med en varmfodrad löparjacka från craft, halsduk, mössa och vantar.

image

Det är lite svårt att uppskatta hur mycket man behöver och i regel tar vi tjejer på oss alldeles för mycket kläder. Det gör att man svettas för mycket och svetten gör sen så att man fryser. Det gäller att prova sig fram eftersom vi alla är olika.

Klädd och klar gav jag mig ut för att genomföra pass 1 V 10. 8×2 min och 1 min vila. Jag tog beslutet efter första blocket att köra vidare på 90 s istället för att inte anstränga luftrören för mycket.

Tempot var snabbt, 4:20 min/km. Solen sken och kylan besvärade mig inte alls. Jag är glad att jag kom ut trots att jag sköt på det. Nu blir det en dags vila innan det är dags för monsterlångpasset!

Mannen har varit ledig idag så vi har myst med tacos ikväll och när båda barnen somnat ska vi fortsätta kolla på Horrible Bosses 2.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s