Tack och lov

Tack och lov var min löpsvacka inte så långvarig. Såhär i efterhand var det även rätt vädermässigt att hoppa över gårdagen och köra idag.

Termometern stod på minus 8 så jag körde underställ på hela kroppen, långärmströja och löpartajts från craft. På det en värmande jacka från craft och mössa och vantar. Jag körde intervaller vilket gjorde att jag gick när det var dags att vila, för hade det varit långrunda hade det varit alldeles för mycket kläder.

Jag körde 10×30 s i 4 min tempo och 30 s vila. Trots snö och is här och var kände jag mig oerhört snabb!

IMG_20160113_191352

 

Idag har jag bytt telefon från iPhone till Samsung då jag fotar väldigt mycket så nu ska jag ta och sätta mig in i den.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s