pass 2 vecka 11

Gokväll!

Idag har jag haft en ordentlig fixardag! Vi åker till Sälen på söndag och det är mat som ska lagas,  kläder ska tvätta och huset ska städas. Det har varit fullt upp med andra ord, plus att jag har en ettåring som kräver uppmärksamhet.

Idag var det mannens tur att hämta den stora på förskolan, så jag hade ingen tid att passa.

Innan resten av familjen kom hem körde jag min hemmaträning. 50 rygglyft, 50 squash,  24 tåplieutfall, 24 hälarna till himlen, 24 situps och 10 armhävningar.

Vädret har varit helt fantastiskt idag, (kallt minus 12), men eftersom jag spenderade hela dagen inne  kände jag att jag behövde komma ut.

Eftersom min runda igår inte var så lång, trots snabba intervaller bestämde jag mig för att köra pass 2 vecka 11.

35 min där man var 5:e minut ökar farten med 10 s i min/km. Jag startade på 6 min/km tempo och kände att kylan inte besvärade mig ett dugg. Solen sken och det var en sådan frihet att få komma ut. Tempot ökades successivt och de sista 5 minuterna var jag nere på 4:50 min/km tempo. 

Det var ett otroligt roligt pass där man hela tiden skulle ändra något. Det gjorde att jag inte tänkte på kylan eller hur jobbigt det var.

Jag älskar verkligen kyla, snö och vinter. Men det måste man nästan göra om man ger sig ut i 11 minus!

20160114_160620

Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s