Backintervaller

Det var väldigt svårt att finna motivation för att ge sig ut idag. Regnet slog som spön i backen och det blåste som aldrig förr.

Ett knep jag har är att byta om till läparkläder tidigt under eftermiddagen för då blir det på något sätt onödigt att ta av sig de igen utan att ha varit ute.

Ombytt och klar stod jag i startgroparna när mannen kom hem. Ett snabbt hej och hej då och sej gav jag mig av.

Idag körde jag backintervaller. Jag värmde upp med lugn jogg i 7 min och sen blev det då backintervaller. 10×30 m i full fart upp för att gå i rask takt ner. När mina 10 repetitioner var gjorde gick jag ytterligare en lyktstolpe ner och körde 2×40 m. Benen var lagom möra efter det och flåset på topp. Sen blev det lugn jogg hem på 5 min. En snabb runda men vädret gjorde inte direkt så att man njöt av att vara ute.

Nu ska jag mysa med min stora kille innan han somnar.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s